Beschrijving woning

Dit zeer uniek gelegen eiland-deel in de Bergse Achterplas met de daarop gebouwde vrijstaande recreatie-woning is echt een belevenis van vrijheid en rust in een met water omgeven natuur-omgeving.
De woning, gebouwd en verbouwd in de afgelopen jaren, is van alle luxe gemakken voorzien. Het perceel grond is in eigendom en is voorzien van diverse aanlegsteigers. Het deel bestaat uit drie kadastrale delen grond die een totaal van 1060 m2 heeft.

Indeling: 
Zeer sfeervolle entree-partij, hal met garderobekast. Een woon-eetkamer waar vanuit alle kanten de Bergse Plas te zien is. De woonkamer is verdeeld in een zitruimte met openslaande deuren naar een terras en een mooie grote openhaard; een eet/werkruimte met openslaande deuren naar een tweede terras en een open keukenruimte voorzien van een moderne keuken met alle inbouwapparatuur. Doorloop met een toiletruimte. In de toilet is eveneens een wasmachine en droger, die tot je beschikking staat.

Tussenhal/corridor met kastruimte. Het tweede deel van de woning is ingedeeld in een hal, die weer toegang biedt naar de twee moderne slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een eigen moderne badkamer. De masterbedroom heeft een badkamer met eigen bad en toilet. De tweede slaapkamer heeft een ruime douche en eigen toilet. Beide kamers hebben openslaande deuren en een eigen terras. De beide kamers zijn voorzien van airconditioning, die ’s winters extra verwarmd.

De omliggende tuin is voorzien van meerdere terrassen en aanlegsteigers. Het eiland-deel is aan drie zijden gelegen aan het water. De tuin biedt voldoende privacy, zonder dat je het uitzicht verliest over de Bergse Plas.

Algemeen: Verbouwjaar 2015/2016, woonoppervlakte 116 m², inhoud 275 m³. Gelegen op 1.060 m² eigen grond. Verwarming en warm water door middel van warmtepompen. De woning is verder voorzien van dubbel glas en is geheel geïsoleerd. Het beschikt over een airco-systeem in de diverse ruimten. De eilandwoning is alleen per boot bereikbaar.

Keuken

De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een grote koelkast met ruime vriezer, een vaatwasser, een cooker voor kokend water, een combimagnetron met oven. Er zijn pannen, borden en bestek en glaswerk.

Wil je helemaal in de watten gelegd worden? Dan kunnen we een cateraar adviseren.

Slaapkamer

De twee slaapkamers zijn voorzien van airconditioning of verwarming. Er is vloerverwarming aanwezig in de privé badkamers. De grote openslaande deuren zijn voorzien van dubbel glas. De masterbedroom heeft een luxe badkamer met bad en douche in het bad. De eigen toilet zit in de badkamer.

De tweede slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met ruime douche en eigen toilet.

Het bootje voor het vervoer van het vasteland naar het eiland.