Welkom

Welkom!

We ❤️ ons bedrijf. Service met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor staan! Je kunt hieronder contact opnemen met vragen. Natuurlijk wordt je persoonlijk verwelkomd bij de steiger om naar het huis begeleid te worden. Je auto kun je parkeren aan de Ringdijk ter hoogte van Buitenzorg. Stuur een berichtje als je er bijna bent, dan begeleiden we je verder naar het huis in de Bergse Plas.

Services

Vraag naar onze services

Je kunt het huis huren en heerlijk gebruik van maken. Bij de verhuur moet je de boot huren, anders komt je niet op het eiland. Bad- en linnengoed is inbegrepen. Verder kunnen we je voorzien van allerlei tips over bezoek in Rotterdam en omgeving.

Ons werk begint bij jou

Een huis dat te mooi is om niet met anderen te delen. Daarom wordt het vanaf 1 september 2019 verhuurd aan mensen die graag een paar dagen, een lang weekend of een week vakantie komen vieren in Rotterdam. En natuurlijk zijn langere periodes af te spreken.


Over ons

Dit is onze passie

We zijn trots op Rotterdam en we zijn trots op dit bijzondere plekje. We delen het graag en willen jou ook de mogelijkheid bieden om te genieten van de rust en ruimte van het huis.

Verhuurder

De verhuur wordt gedaan door Mirjam. Zij is van huis uit weddingplanner en heeft jarenlang de verhuur gedaan van partyschepen. Behalve het huis in de Bergse Plas doet zij ook de verhuur van de vakantie villa in Oostenrijk.


Testimonials/ ervaringen

Wij hebben het zo ontzettend naar ons zin gehad, de rust; het uitzicht; het comfort….alles was / is fantastisch!!!!

Marco Hooft

I never slept so good within the last month, I’m totally calm and happy. It’s really unbelievable.

Bezoeker Huis in de Bergse Plas oktober 2019